subota, 25. travnja 2015.

Ovom smjesom za samo 10 dana možete ukloniti i najtvrdokorniju bradavicu!

Ovom smjesom za samo 10 dana možete ukloniti i najtvrdokorniju bradavicu!cv

Bradavice na rukama,grudima,licu,vratu danas se mogu ukloniti redovnom primenom biljnih preparata već za nekoliko nedelja od tretmana . Bradavica je rožnata izraslina koja se javlja na koži i polusluznicama, a uzrokuje je humani papiloma virus, odnosno neki od 60 podtipova ovog mikroorganizma.
KAKO NASTAJU BRADAVICE

Mogu se pojaviti bilo gde tako da se javljaju: bradavice na licu, oko usana, nosa, na čelu i kosmatom delu glave, ali najčešće nastaju bradavice na rukama, naročito su česte kod dece.Do infekcije može doći na bazenima i javnim plažama,seksualnim putem, korišćenjem predmeta koje su dolazile u dodir sa zaraženom osobom – peškira, obuće, toaleta, kupatila… Budući da su bradavice uzrokovane virusnom infekcijom, organizam s vremenom razvija otpornost pa usled delovanja imunološkog sistema često spontano nestaju, ali ukoliko se to ne desi, potrebno ih je lečiti.

KAKO UKLONITI BRADAVICE  PRIRODNIM PUTEM

Natopiti gazu pivskom pjenom i priviti na bradavice na rukama.Tretman ponavljati svakodnevno sve dok izraslina ne nestane.Ovu terapiju možete primjeniti i na sve dijelove tijela zahvaćene bradavicama.

Ukoliko je bradavica baš okorjela onda korisite malo jači prirodni lijek.

Morska voda se pokazala kao odličan lijek.

Minerali,so i jod koji se u njoj sadrže pospješuju zarastanje rana i isušivanje izraslina.Iscijedite malo čuvarkuće i stavite krupnu morsu so u taj sok neka se istopi.Uzmite gazu,natopite je tim dokom i stavljajte direkt na izraslinu i držite neko vrijeme.Da bi tretman morskom vodom bio uspješan ,potrebno je da makar 10 dana oblažete bradavicu.

Izvor: www.priromed.com

Nema komentara:

Objavi komentar