srijeda, 30. prosinca 2015.

Majka bacila dijete, a zatim i sama skočila!


























Porodična drama u skopskom naselju Hipodrom, nesrećna žena najavljivala tragičan događaj. Oboje teško povrijeđeni, ljekari se bore za njihove živote.
 Majka bacila dijete, a zatim i sama skočila!
ŠESTOGODIŠNjI mališan i njegova 35-godišnja majka E. S., nalaze se u veoma teškom stanju na skopskoj Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (KARIL), gdje se ljekari bore za njihov život, poslije porodične drame u naselju Hipodrom, kada je nesrećna žena, sa četvrtog sprata zgrade, najprije bacila sina, a potom i sama skočila za njim.

Iz MUP-a u Skoplju je potvrđeno da je pad mališana znatno ublažen udarom u užad za sušenje veša na terasama donjih spratova stambene zgrade.

Prema informacijama ljekara, poslije reanimacije, i dijete i majka su na aparatima i životno su ugroženi. Mališan je zadobio prijelom lobanje, a majka teške povrede glave, grudnog koša, sa prelomima ekstremiteta i rebara.

Prema svjedočenju susjeda, očevidaca drame u skopskom naselju Hipodrom, nije se znalo da li je nesrećna porodica, koja je važila za ``mirnu i kulturnu``, imala nekih konflikata i nesuglasica. No, očito da je bilo ozbiljnih problema i teške porodične kavge. Jer, u ponedeljak ujutru, kad je muž pošao na posao, za njim je supruga sa balkona prijetila da će se ``zajedno sa djetetom baciti u smrt``.

Prijetnje da će se to zaista i dogoditi primljene su u 9.05, potvrđeno je iz MUP-a. Poslije 25 minuta, svoju strašnu namjeru nesrećna žena je i ostvarila, naočigled susjeda, i supruga.

Neki od susjeda su izjavili da je nesrećna žena prije skoka sa balkona svoga stana - uzviknula: ``Niko mi nije vjerovao da me Ace tuče, a i dijete je htio da mi oduzme...!`` Jedan od svjedoka drame u skopskom naselju Hipodrom, Zlatko Ordevski, potresno je opisao razvoj prepodnevne drame.

Poslije svađe, žena je izašla na balkon, uhvatila dijete ispod pazuha i bacila ga preko ograde. U padu, dijete je glavom udarilo u jednu od šipki koje su držale užad za sušenje veša. Uspjeli smo da uhvatimo dijete prije udara u tlo - svjedoči on.


Nema komentara:

Objavi komentar