utorak, 3. svibnja 2016.

Prestanite je zanemarivati, to je jedana od najboljih biljaka koja će poboljšati vaše zdravlje























U ovom članku ćemo podijeliti s vama iznenađujuće zdravstvene prednosti korova gotovo svi od nas imaju u svom vrtu.
Ova biljka potječe iz Perzije i Indije, ali je od tada proširila širom svijeta. U nekim zemljama ljudi ga koriste kao hrana i prepoznaju njegove brojne prednosti, dok su drugi, nesvjesni njegovih svojstava, bacaju, zajedno s drugim.
Korov je poznat po svojim prilično žutim cvijećem i gustim, mesnatim listovima, koji ga čine da izgledaju jako privlačno. No, njegova zdravstvene prednosti su puno važniji, a sada ćemo se usredotočiti na njih.

Korov sjemenke su vrlo otporne i mogu ostati aktivni u tlu već više od 40 godina. Oni su potpuno prirodni što je vrlo važno. Oni mogu napredovati u suhim i neplodnim zemljištima, kao i uhranjenim vrtovima i imaju jednake šanse za rast i razvoj u svim klimatskim uvjetima. Ova biljka nevjerojatno otporna može potaknuti vaš imunološki sustav i poboljšati vaše zdravlje u cjelini.

Ova biljka se također naziva svinja korova te je puno bolja alternativa od GMO žitarica gotovo svi poljoprivrednici koriste kao stočne hrane. Ona sadrži više omega 3 masnih kiselina od većine ribljih ulja. Štoviše, to je bogat izvor vitamina A, koji je odgovoran za vaš vid i štiti organizam od brojnih vrsta raka.
Jaki antioksidacijski

Ovi pigmenti su snažni anti-mutagena i antioksidansi. Osim toga, korov ima velike količine vitamina C, vitamina B-kompleksa, uključujući niacin, riboflavin, karotenoida i minerala u tragovima kao što su kalcij, magnezij i željezo.

U zaključku, korov ima brojna ljekovita svojstva, a može biti nevjerojatno korisno za cijeli organizam. Ovaj mali korov može vam dati najbolje imunološki sustav poticaj i trebali razmotriti uključivanje u prehrani umjesto trošenje stotine na vitaminskih dodataka.

https://www.youtube.com/watch?v=bHv2vbowK_U

Nema komentara:

Objavi komentar