ponedjeljak, 13. lipnja 2016.

Kako izgledati 10 godina mlađe uz pomoć limuna i meda























Svi žele besprijekornu kožu, posebno žene. U svakoj radnji ili online možete pronaći tisuće kozmetičkih proizvoda koji se dokazuju kao dobri za njegu kože.

Prije nego što počnemo da govorimo o prirodnim lijekovima, važno je spomenuti najverovatnije uzroke koji uništavaju našu kožeukao što su: zagađenje zraka, lošeg održavanja kože, pretjerana izloženosti suncu, loša ishrana, stres, pušenje, piće i nedostatak sna.

Limun je bogat izvor vitamina C, koji je snažan antioksidans, što znači da pomaže koži protiv slobodnih radikala. Sok od limuna je vrlo zdrav, revitalizira kožu smanjenjem staračkih pjega i drugih znakova starenja. Također limun može poboljšati teksturu kože i posvijetliti kožu.

Postupak:

Na početku, presjeći limun na pola i dodati malo meda preko. Onda nanijeti ga kružnim pokretima na lice ili druge dijelove tijela. Pustite da djeluje oko 10 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Poslije bi trebali oprati lice ali ovaj put hladnom vodom kako bi zatvorili pore. Ponovite ovaj tretman jednom ili dva puta tjedno.

Nema komentara:

Objavi komentar