srijeda, 22. lipnja 2016.

UKUSAN RUČAK ZA DOBRA DVA DANA...ZAPOSLENIM DOMAĆICAMA OD VELKE KORISTI



Sastojci:
3 kašike ulja
2 manje glavice crnog luka
3 čena belog luka
200 gr prezle (hlebnih mrvica)

5 dcl mleka
150 gr trapista
2 kašike sveže naseckanog celerovog ili peršunovog lista
2 kašikice italijanskog začina (recept na linku – jednostavan)
1 kašikica soli



1/2 kašikice belog bibera
3 kašike kisele pavlake
1 kg mlevenog mesa (ja sam koristila svinjsko)
I još:
2 pakovanja špageta od 500 gr (za svaki dan po jedno)
1 kg očišćenog kupusa (od spoljnih listova i bez sredine)
2 l što gušćeg soka od paradajza
parmezan, punoooo parmezana za serviranje (ko voli, naravno)

Priprema:
Pripremu jela otključavate klikom na sliku ispod

Nema komentara:

Objavi komentar