petak, 3. lipnja 2016.

UPOZNAJTE ČUDOTVORNU BILJKU: Muškarcima povećava libido a ženama grudi!

























Sa ovom sjemenom ove biljke možete povećati veličinu grudi za čak dva broja! Pronaći ćete je svakoj prodavnici zdrave hrane, a izuzetno je bogata proteinima, mineralima i vitaminima, hranjiva je i ima puno dobrih efekata na zdravlje.

U zapadnoj medicini, sjeme piskavice koristi se za infekcije grla, pluća i disajnih puteva. Dobro je u borbi protiv alergija i groznice jer stimuliše rad bubrega I pluća i zagrijva tijelo. Takođe smanjuje nivo holesterola i poboljšava varenje.

Ovo sjeme sadrži veliku koncentraciju fitoestrogena koji utiče na rast grudi. Postoje dva načina na koje možete koristiti ovo sjeme: masaža ili čaj.

Ako koristite kao masažu:

Sjeme stavite u vodu i ostavite da prenoći. Iskoristite ovu vodu da narednog dana izmasirate grudi.

Ako konzumirate čaj:

U malu šerpicu stavite 200 ml hladne vode i 2 kašike sjemena piskavice. Stavite da kuha i sačekajte dok ne provri. Kada dostigne tačku ključanja, sklonite je sa šporeta i ostavite da odstoji 20 minuta. Procijedite sjeme i po želji dodajte malo limuna i meda. Nemojte piti više od dvije šolje na dan.

Djeluje kao prirodna vijagra za muškarce

Sjeme je odlično za muškarce jer sadrži diosgenin, supstancu koja djeluje kao vijagra. Istraživanje je pokazalo je da je sjeme piskavice sjajan afrodizijak.

Nema komentara:

Objavi komentar