srijeda, 14. prosinca 2016.

Daleko od zime: Putovanje iz snova i odmor presjeli pjevačici Aleksandri Prijović

























Popularnoj pjevačici Aleksandri Prijović presjelo putovanje na koje je otišla sa svojim dečkom Filipom.

Ovaj par je odlučio otputovati daleko od zime, a to je ni manje ni više nego u Tajland.

Njih dvoje su otputovali sa razlogom kako bi sa njegovim ocem Bobom i maćehom Lepom Brenom proslavili njihovu srebrnu svadbu.

Kako “Alo” saznaje, Aleksandra je opljačkana u Tajlandu već treći dan. Prema saznanjima, iz pjevačicine torbe je nestalo nekoliko stotina eura, platne i kreditne kartice, kao i sat vrijedan 10.000 eura koji joj je nedavno poklonio Filip.

“Živojinovići se sa snajkama trenutno nalaze na ostrvu Puket, a Prija je prva postala žrtva lopova, na koje su ih svi još pre polaska upozoravali. Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila. Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun”, kaže izvor blizak Prijovićevoj, koja je incident prepričala prijateljima putem Skajpa.
On kaže da je pjevačica u prvi mah pomislila da neseser uopšte nije spakovala u torbu, pa se vratila do sobe. Međutim ni tamo ga nije bilo. Filip se sjetio da ga je imala na plaži pa je bilo očigledno da ju je neko opljačkao.

Nema komentara:

Objavi komentar