srijeda, 14. prosinca 2016.

Ne krije svoje nezadovoljstvo: Jelena Karleuša napušta žiri “Zvezda Granda”


























Posljednje snimanje emisije “Zvezde Granda” je ovaj put ponajviše iznerviralo folk divu Jelenu Karleušu, koja nije htjela kriti svoje nezadovoljstvo. Jelena Karleuša se iznervirala što kandidati kada izađu na scenu pjevaju uvijek iste narodne pjesme.

Diva nije bilo jasno zašto takmičari ne izaberu neku drugu pjesmu omiljenog pjevača, nego iz emisije u emisiju izvode samo nekoliko starih hitova.

Jelena je u jednom trenutku ustala i napustila svoju fotelju, članovi žirija kao i publika mislili su da se neće vratiti. Ali nakon toga uslijedila je paljba JK.

“Svi pevaju pesme od Šerifa, Šabana “Dva galeba bela” i od Bekija Bekića “Otac”! Da li ovde neko zna da peva nešto drugo osim toga? Ne mogu više ovo da slušam! Kako ne shvataju da više to nikom nije interesantno”,

,kazala je u jednom momentu Jelena Karleuša i dodala kako ima toliko izvođača ne samo narodne već i pop i rok muzike čije pjesme niko nikad nije pjevao u takmičenju, a velike su zvijezde.

“Jelena, sad si proširila repertoar. Konačno znaš sve pesme”, rekla je Snežana Đurišić, a JK je i dalje objašnjavala kako to više nema smisla i da ne može da sjedi već drugu sezonu u žiriju i sluša jedno te isto. Muzička urednica “Zvezda Granda” na ovome se nije zaustavila pa se našalila: “Jelena, još neku pesmu da naučiš i vodimo te na svadbu da zaradiš pare!”

Kako se sve to dogodilo i kako je diva Jelena Karleuša reagovala na ovu opasku članice produkcijskog žirija saznaćemo u jednoj od narednih epizoda “Zvezda Granda”.

Nema komentara:

Objavi komentar