srijeda, 14. prosinca 2016.

Ove četiri sestre su izvana izgledale savršeno, ali nitko nije slutio što se događa unutra






















Život Biance, Madison, Tiffany i Paris djelovao je zavidno savršen. Prelijepe četvorke živjele su u jednom od najimućnijih naselja na svijetu, Beverly Hillsu u Los Angelesu. Međutim, nije sve bio tako savršeno kako je djelovalo!


Njihovi roditelji bili su uspješni, odgajajući djevojke u ogromnoj kući s bazenom. Izvana je sve djelovalo tako idilično, ali nitko nije slutio što se događa unutra.

Ali, iza te glamurozne fasade, djeca su rasla u Paklu. Njihov otac bio je agresivan i nasilan. Vikao je na njih svakodnevno i govorio kako su bezvrijedne. Tjerao ih je da lijepe plakate po susjedstvu, što je bio dio njegovog posla, također ih nije dovoljno hranio. Nastavnici u njihovoj školi su primijetili da su stalno gladne pa su im davali novac kako bi kupile više hrane.

Nažalost, njihova majka imala je ozbiljne psihičke probleme i nije mogla zaštiti ni sebe i djecu od svog supruga. A onda je jedne godine, 4 dana pred Božić, otišla u kupovinu, i nikada se više nije vratila. Djevojčice su morale ostati s tiraninom.

Jedna od najužasnijih činjenica jest da njihov otac svoje sinove tretira potpuno normalno. Kada dođe do promjene raspoloženja, on se istresa samo na kćerima. Ni dan nije prošao a da on svoje kćeri nije maltretirao i tukao.

Jedna od kćerki je jednom prilikom bila napadnuta od strane čovjeka za kojeg se zna da zlostavlja djecu, a umjesto da je obrani, on je nju okrivio. Jednu od djevojaka je srušio na zemlju tom silinom da je slomila ruku, u bolnici je tvrdila kako se poskliznula i pala.

Kada su djevojke imale 11 godina, Madison je jednog dana otišla u školu s ranom na čelu i kada ju je ovog puta nastavnica upitala odakle je ta rana, priznala je: da je njezin otac to napravio. Sada je nastavnica imala neki vidljivi dokaz za svoju sumnju – i obavijestila je policiju. Djevojke su sklonjene iz svog doma, odvojene jedna od druge i predate skrbničkim obiteljima.

Njihov otac je želio da se osveti, jer je bio uvjeren da su ga djeca “izdala”. On je rekao hraniteljima njegove djece rekao su one u stvari užasne i stalno je uznemiravao i prijetio ljudima koji su ih htjeli usvoje. Ovo je natjeralo mnoge obitelji da odustanu od usvajanja djevojčica.

Na kraju, međutim, sreća se osmjehnula četvorkama: sve su zajedno stigle u isti dom, kod starateljke Nadine Jett. Ovdje su konačno pronašle utočište. Kada danas pričaju o ljudima koji su im pomogli, ozare se kada se Nadinino ime spomene. Ova predivna žena im je pružila sigurnost i komfor, podržavala i ohrabrivala i one su vjerovale u nju. Nadine je znala da one mogu biti sretne i uspješne.

Uz Nadininu pomoć i podršku, sve četiri djevojke završile su školu uspješno, što je nažalost rijedak slučaj kod štićeničke djece.


U listopadu, Bianca, Madison, Tiffany i Paris napunile su 20 godina. Sada su na fakultetu, a tri od četiri djevojke su u košarkaškom timu.

One su živi dokaz toga koliko je njihov otac pogriješio. Imale su sreće. U svibnju 2016. godine osnovale su zakladu “A Case of Love” kako bi pomogle drugoj usvojenoj djeci.

Nevjerojatno jake mlade žene! Dokle god imaju jedna dugu i ljude koji ih podržavaju, nitko neće moći ih slomi kao što je pokušao njihov otac.

Ljubljeni, ljubimo jedni druge jer ljubav je od Boga; i svaki koji ljubi, od Boga je rođen i poznaje Boga. Tko ne ljubi, ne upozna Boga jer Bog je ljubav. (1. Ivanova 4,7-8)

Pogledajte ovaj dirljivi video:

Nema komentara:

Objavi komentar