petak, 9. prosinca 2016.

ŠTA ŽENE ŽELE: Evo kako je dovesti do orgazma – i prepoznati kada glumi (VIDEO)






















Jedna lezbejka odlučila je da poduči muškarce kako da zadovolje ženu u krevetu.

“Voleli vi to ili ne, morate da je ljubite kao da uživate u tome”. Dakle, ako ne znate kako da joj pružite čari oralnog seksa, ližite je kao da idete na malo krivudavo kros-kantri skijanje.

Kada je u pitanju ljubljenje, zapamtite da “vaš jezik nije uređaj za istraživanje površine Marsa. Ne proučavajte tako detaljno sve u ustima kao da morate kući da donesete primerke bale.”

Ako ćemo da se prebacimo na predmet želja mnogih muškaraca – grudi, znajte da će uvek bolje proći lagano pipkanje nego čvrst stisak.

A što se tiče vlažnosti vagine, “izvadite prst i opipajte iznutra koliki je nivo vlažnosti vaše dame… Ako nije dovoljno vlažna, a kaže vam da joj

A ne laže ni Ali Adler, žena sa ovako direktnim savetima. U svojoj zabavnoj, ali i poučnoj novoj knjizi “How To F*ck a Woman”, spisateljica, scenaristkinja i lezbejska heroina nudi brojne savete za muškarce. A kako tvrdi, ima dovoljno iskustva iza sebe da zna o čemu piše. Jer sama zna što joj paše, a i zato što zna šta odgovara njenim partnerkama.

Ali najvažniji savet je, navodi Adler, da “Je*anje žene nema nikakve veze sa seksom”.

Suština njene knjige je da muškarci i žene imaju tačno određene potrebe u krevetu. Heteroseksualne žene u proseku ne svršavaju toliko često kao njihovi muški partneri, a istraživanja su pokazala da svega 25 posto žena može da doživi orgazam zahvaljujući vaginalnoj penetraciji. Sa druge strane, 90 posto žena može da svrši od stimulacije klitorisa, a čak 35 posto žena izjavilo je da ne dobija dobru vrstu stimulacije.

Tu “upada” Adler sa lezbejskom perspektivom. “Dok sam se ja seksala sa sobom ili drugim curama, vi ste masturbirali brzinom koja je potpuno suprotna od one koja odgovara ženama. Znači, ja imam prednost, i vreme je da je podelim.”

Lezbejke znaju šta žene vole
Čak je i nauka je pokazala da lezbejke imaju mnogo veću šansu da dožive orgazam od heteroseksualnih ili biseksualnih žena. Čini se da žene zaista najbolje razumeju, shvataju i poznaju druge žene.

Nema komentara:

Objavi komentar