ponedjeljak, 26. lipnja 2017.
JAKO FINE I SOCNE ŠNICLE NA LUKU ZA KOJE ĆE VAM SVI TAŽITI RECEPT
POTREBNI SASTOJCI:
0,5 kg mljevenog mesa
komad hljeba potopljen u vodu ili mlijeko
glavica crvenog luka
sitno sjeckani persun
2 kesice vegete
1 jaje i biber
NACIN PRIPREME:
Prvo sitno isjeckajte luk i pomijesajte sa svim ostalim sastojcima i dobro umijesite.
Podijelite na 7-8 dijelova i napravite kuglice pa ih ostavite dva-tri sata u hladnjak.
Kada izvadite iz hladnjaka pecite na telfonskoj tavi na vrlo malo ulja ,ako zelite mozete kada ispecete sniclu nacijecite jos crnog luka i pspite po njoj i na nju stavite sledecu i sve tako jer ce one da poprime miris luka i on c eomeksat.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar