utorak, 20. lipnja 2017.

KOLAC SA BRESKVAMA I PUDINGOM


POTREBNI SASTOJCI:

6 jaja
6 kasika secera
6 kasika brasna
1 prasak za pecivo
Krema:


1 litar mlijeka
3 pudinga od vanilije
10 kasika secera
3 kisela vrhnja
kompot od breskvi
200 mililitara slatkog vrhnja


NACIN PRIPREME:

Za biskvit umutite jaja sa secerom zatim dodajte brasno pomijesano s praskom za pecivo.

Pecite na 180 stepeni,Vruci biskvit prelite kompotom i na njega slozite breskve.

Za kremu skuhati puding s 10 žlica šećera. Još u vruć dodati 3 kisela vrhnja, dobro izmješati i odmah izliti preko biskvita.
Kad se ohladi premazati s 200 ml umućenog slatkog vrhnja.

Peče se u velikom limu. Sloj šlaga na vrhu bude vrlo tanak, ako želite, možete izmiksati 500 ml slatkog vrhnja, onda će sloj kreme i šlaga biti iste debljine.

Nema komentara:

Objavi komentar