srijeda, 21. lipnja 2017.
ROLOVANI PURECI FILE ZA 10
POTRBNI SASTOJCI:
500 grama pureceg filea
150 grama sudzuke
100 grama sira edamera
so,origano
Za pohovanje:
2 jaja
malo brasna
prezla,ulje
NACIN PRIPREME:
Prvo isijecite 500 grama pureceg filea na tanke snicle a onda ga malo istucajte kuhinjskim cekicem pa poslolite i pospite origanom.
Zatim istucane snicle od filea stavite sudzuku koja je prethodno isjecena na tanke kolutice,a zatim poredajte sir koji je isjecen na tanke listice.
Urolajte sniclu i ponavljajte postupak sve dok ne potrosite sve snicle.
Tako urolani pureci file dobro uvaljajte u brasno a potom u jaja koja su prethodno pjenasto umucena i na kraju uvaljajte u pretlu.
U odgovarajucoj tavi zagrijte ulje i rolatice iz prezle stavite u vrelo ulje te ih przite sa svih strana ravnomjerno.
Gotove rolatice isijecite na kriske i sluzite uz rizoto.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar