petak, 10. lipnja 2016.

5 učinkovitih domaćih lijekova za podizanje vaših GRUDI na prirodan način! Bez hirurškog zahvata!























Lijep, uspravan par grudi će svakoj ženi dati više samopouzdanja i izgledat će više atraktivno u očima suprotnog spola.

Da biste dobili natrag svoj prethodni oblik  od velike važnosti je da se zategnu tkiva dojke. To će vam pomoći podići vaše grudi i učiniti da se osjećate bolje u vašoj koži. Postoji nekoliko čimbenika koji mogu dovesti do malaksalosti vaših grudi poput dojenja, bolesti, loše prehrane, menopauze, pogrešan grudnjak i sl

Postoje različite metode koje mogu pomoći podići grudi. Najčešće se koristi hirurgija dojke. S druge strane, postoje neke prirodne metode za podizanje grudi koje se mogu uraditi kod kuće.

Masaža bademovim uljem ili aloe vera gel

Aloe Vera je super za zatezanje kože. Poznato je da se koristi stoljećima za uklanjanje nabora iz kože. Masirajte svoje grudi s nekim Aloe Vera gelom za zategnutu kožu. Masaža će također vježbati mišiće i ton grudi. Osim  Aloe Vera možete masirati svoje grudi s bademovim uljem, koje pomaže poboljšati cirkulaciju krvi. Dobra cirkulacija će proširiti krvne žile i pomoći podići vaše grudi.

Ishrana

Ima vrlo važnu ulogu u dobivanju zategnuti par grudi. Grudi trebaju neke temeljne nutrijente poput minerala, vitamina i kalcija. Možete pronaći sve ove u kupusu, cvjetači, brokuli, mrkvi i sl, ali također trebate smanjiti unos kofeina i prestati pušiti ako to činite.

Maslinovo ulje

Svatko od nas zna da maslinovo ulje ima brojne nutritivne i zdravstvene vrijednosti. Jedan od njih je njegova sposobnost za poboljšanje stezanje kože. Dakle, masaža grudi s maslinovim uljem svaki dan i vidjet ćete poboljšanje u par dana.

Žumanjak i krastavac

Žumanjak sadrži mnoge hranjive tvari. Zajedno žumanjak i krastavac mogu zategnuti kožu i hraniti mišiće ispod.
To će odmah podići vaše grudi. Napravite smjesu od žumanjka i krastavaca i primijeniti na i oko grudi. Neka smjesa odstoji pola sata. Zatim isprati. Ponovite to svaki dan, a vi ćete primijetiti promjene unutar jedne sedmice.

Plivanje

Samo pola sata plivanja u bazenu na dnevnoj bazi može uveliko podiči grudi. Plivanje je odlično za zatezanje mišića koji podupiru grudi.

Nema komentara:

Objavi komentar