subota, 11. lipnja 2016.

Kad je rekla da joj je ovo vjenčanica, nasmijala sam se. A onda mi je pokazala šta može: GENIJALNO!






































Odlazak u kupaonicu je bitana potreba svih ljudi, te mogućnost to učiniti brzo i učinkovito je važna, posebno za vrijeme velike prigode, kao što je dan vjenčanja!

Svaka mladenka zna kako je teško otići u WC i obaviti posao u ogromnoj haljini. Možda ćete morati povesti cijelu paradu djeveruša kako bi pomogle podići haljinu!


Takvih problema ne bi trebalo biti više, sa novim izumom Bridal Buddy (svadbeni prijatelj). Bridal Buddy je izmišljen kako bi nevjeste koristile zahod, bez ikakve pomoći da podignu svoju haljinu.

Izum je zapravo vrlo jednostavan, a sastoji se samo od jednog glavnog komada tkanine koji je priključen na struku.Izum je vrlo transparentan i vrlo lagan, kao da ga i nema!
Da biste ga stavili,  osigurate ga iznad struka, a zatim stavite na svoj vjenčanicu. Kada je potrebno koristiti zahod, jednostavno posegnete za njim i povucite ga kako bi pokupio haljinu.

Postoje rupe u Bridal Buddy-u kako bi vaše ruke mogle proći, što također pomaže osigurati haljinu.



Bridal Buddy je izumila svadbeni konzultant Heather, iz SAD-a, te je dostupan za sve na Bridal Buddy web stranici.

Buddy dolazi u slatkoj ružičastoj vrećici, tako da je spreman za skladištenje u bilo koji prostor, te je jednostavan za transport gdje god je to potrebno.

Nema komentara:

Objavi komentar