subota, 25. lipnja 2016.

Legla je da spava sa NADUVANIM STOMAKOM, a ujutro pred ogledalom dočekala je jeziva scena!





















Fitness blogerka Tifani Brajen redovno objavljuje slike svog uvježbanog tijela i daje savjete o vježbanju i pravilnoj ishrani. Prije 4 dana na Facebook je postavila fotografiju svog stomaka…

Slika lijevo je njen stomak prije odlaska na spavanje, a desna odmah sljedećeg jutra. Razlika je nevjerovatno vidljiva.

Ona je samo htjela da pokaže da niko nije savršen! Naše tijelo nije uvijek kao što bismo željeli. Zato ne brinite djevojke, ovo se dešava i najboljima među nama.

Čak se i Tifani ponekad dogodi da joj se stomak naduje. Nedostatak sna, stres, hormoni i netolerancija na hranu glavni su krivci za ovo!

Ono što Tifani posebno ljuti je činjenica da ona nije pojela ništa što inače ne jede. “Ponekad tijelo razvije netoleranciju na nešto što oduvijek jedete. To nije baš dobar osjećaj.”
Međutim, u njenom slučaju, krivac nije bila hrana, već nagomilani stres!

”Stres. Ubica. Imam zauzet i stresan posao koji mi izazove stres svaki dan. Volim svoj posao i ne bi ga mijenjala za ništa na svijetu, ali ponekad moram sebi omogućiti vrijeme bez stresa i van kancelarije.”

“Znam šta radim pogrešno i kako mogu to da popravim, ali to primjeniti je malo teži dio. Imam mnogo problema jer moram da spavam više, više se opuštam i jedem pravilno” napisala je Tifani na svom blogu.

Fotografije njenog stomaka su postale hit i mnogo ljudi je ostavilo komentare podrške za hrabrost da pokaže stanje kakvo ono u stvarnosti jeste.

Nema komentara:

Objavi komentar