utorak, 6. rujna 2016.

Najveće žuljeve možete ukloniti za 2 sata! ORIGINALNI RECEPT koji provjerno djeluje!


Najveće žuljeve možete ukloniti za 2 sata ukoliko počnete sa primjenjivanjen ovog odličnog lijeka.

Pojava žuljeva na stopalima nekada može biti jako bolna, osim toga je i neugodna naročito ako zbog njih ne možemo obući neku obuću ili se oni nalaze na vidnom mjestu.

Žuljevi nastaju ako nosimo neugodnu ili malu obuću. To se dešava jer dolazi do trenja između kože i obuće, ali može nastati i zbog djelovanja sile , pa je koža dugo vremena izložena pritisku. Oni se najčešće stvaraju kada ljudi dugo hodaju.

Najčešće mjesto gdje se oni stvaraju jeste stopalo, pete i pored palca.  Tada se javlja plik, a koža je zadebljana. Unutar plika nalazi se tečnost koja je žućkaste boje.
Najbolji način rješavanja žuljeva...
...je ostaviti ih na miru. Stavite flaster kako biste uklonili žulj bez da ga probušite. Flaster djeluje trostruko: 1. pomaže u uklanjanju dodatnog pritiska cipela na žulj; 2. štiti osjetljivi sloj kože oko žulja sve dok žulj ne bude spreman za ispuštanje tekućine, prljavštine (i bakterija). Žulj zahtjeva strpljenje, i postoji nekoliko postupaka koje možete napraviti kako biste izbjegli bol i osigurali brzo zacjeljivanje.

Nema komentara:

Objavi komentar