subota, 17. prosinca 2016.

Po*ušila mu sa stilom a on izgorio od zadovoljstva: Saznajte kako da date svom partneru najbolji or*lni se*ks koji je ikada doživeo u životu.




















Oralni se*ks nije raketna nauka, a mi ćemo vam savetima pomoći da postanete kraljica oralnog sek*sa. Ovaj članak nije o moralu. Ne govorimo o tome da li je oralni se*ks “dobar” ili “loš”, da li žene “treba da” ili “ne treba da” na ovaj način zadovoljavaju svoje partnere. Jedina svrha je da pomogne ženama koje traže savet kako da ovo urade na najbolji način. Namenjen je ženama koje žele da zadovolje svog partnera do maksimuma. Počnimo sa četiri činjenice, a onda ćemo preći na praktične savete. Činjenica 1: Muškarci vole oralni se*ks To je činjenica. 99% muškaraca nikad ne bi reklo “ne” ukoliko želite da ga oralno zadovoljite. Osim ako imate reputaciju da previše koristite zube. Činjenica 2: Većina žena ne zna da oralno zadovolji muškarca Realnost je jednostavna: većina žena su užasne u oralnom seksu. To je jedan od razloga zašto mnoge žene jednostavno ne žele da na ovaj način zadovoljavaju svog partnera. One se plaše da će sve “upropastiti” tako da često izbegavaju da to rade.

Činjenica 3: Muškarci koji nisu oralno zadovoljeni ili uopšte ne praktikuju oralni se*ks sa svojom partnerkom, varaju češće i manje su zadovoljni svojim odnosom od momaka koji redovno dobijaju oralni se*ks. Ako muškarac ne dobije zadovoljstvo koje želi, on će... da nastaviš čitanje klikni na sliku ispod:

Nema komentara:

Objavi komentar