utorak, 13. prosinca 2016.

SKANDAL: Snajka namještala ljubavnike svekrvi! Svađa nastala kada su otkrile da imaju ISTE poklone!



























Dvadesetdevetogodišnji N.S. izvukao je deblji kraj dok je pokušavao da riješi nastalu svađu između majke i supruge, koju se se posvađale nećete vjerovati zbog istog LJUBAVNIKA!

Ovaj skandal nastao je u okolini Grdelice a cijeli slučaj izašao je u javnost kada se nesretni N.S. morao vratiti iz inostranstva gdje radi s ocem kako bi riješio spor između majke D.S. (48)  i supruge G.S. (28).
Još veći skandal je nastao kada se prevareni sin vratio kući i tom prilikom uputio niz prijetećih poruka svojoj ženi zbog čega ga je njena rodbina prijavila poliicji i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Jedan mještanin kazao je da je sve počelo kada je 48-godišnja D.S. ušla u ljubavnu vezu sa jednim radnikom na Koridoru u Grdeličkoj klisuri. Prema riječima mještana taj radnik bio je čest gost u domu svekrve i snajke koje su živjele same dok im muževi rade u inostranstvu.

Kako je radnik često boravio u njihovom domu, tako je bacio oko na lijepu i za svoje godine zgodnu svekrvu te sa njom ušao u ljubavni odnos, a snajka se pretvarala da ništa ne primjećuje.

Mještatin sela kazao je da je upravo snajka podvodila svekrvu i namještala joj samo odabrane klijente od kojih su obadvije imale materijalnu korist.

Kada bi klijenti dolazili svekrvi snajka bi napuštala kući pretvarajući se da ne zna šta se dešava, međutim, žestoka svađa je nastala kada su obadvije na rukama jedna druge ugledale ISTO prstenje i onda je sve bilo jasno  da obadvije imaju ISTOG ljubavnika!!!
Žestoko su se posvađale a taj spor nisu mogle da riješe bez sina, tj. supruga. I svekrva i snajka su zvale nesretnog N.S. te mu se žalile preko telefona, zbog čega je čovjek morao da napusti posao i vrati se kući kako bi riješio spor između majke i supruge.

Nema komentara:

Objavi komentar